TV kijken met een Alles in 1 pakket – enkele tips

Elektronica speelt een steeds grotere rol en de technologie vordert steeds verder. Bijna iedereen heeft wel een mobieltje en ook veel mensen hebben een TV. Het mobieltje is ervoor dat u overal bereikbaar bent, maar ook voor het onderhouden van contacten bijvoorbeeld.

Door middel van de TV kan het nieuws bijgehouden worden, maar het is merendeels voor entertainment. Hoe handig het ook allemaal klinkt, het is niet gratis en het is ook best lastig een goed abonnement af te sluiten. Vooral als het om zowel TV, bellen als internet gaat. Dit artikel brengt u meer wegwijs in de verschillende aanbieders van dit alles-in-1 pakket. Gezien de extreem vele abonnementen worden alleen de bekendste aanbieders uitgelicht met hun goedkoopste en duurste abonnement.

Algemeen

tv kijken flat screenEr zijn erg veel aanbieders op de markt van abonnementen en daardoor kan het lastig zijn door de bomen het bos te vinden. Dit artikel probeert u wegwijs te maken in welk abonnement nou het voordeligst is. Maar voordat het vergelijken begint even wat algemene informatie: Het internet wordt berekend in Mb per seconde (afgekort Mb/s). Hoe meer mb per seconde hoe sneller het internet. Voor bellen zijn er 2 verbindingen: DSL en glasvezel. Hierbij is glasvezel de snellere verbinding. Ook stijgt de prijs natuurlijk als de kwaliteit van het abonnement beter wordt. Iets waar opgelet zal moeten worden. Ook gelden de genoemde prijzen voor het eerste jaar. Tot slot zijn er abonnementen die heel veel services leveren. Meer informatie: allesin1pakketvergelijken.com

Ziggo

Het goedkoopste abonnement van Ziggo kost €464,40 per jaar met 25 Mb/s en een kabelverbinding voor bellen. Er zijn 2 miljoen Wi-Fi plekken, een gratis monteur, overal TV, TV op tablet en kabel TV. Het duurste abonnement geeft 400 Mb/s, maar wel kabelverbinding en een paar extra services.

Telfort

Telfort heeft 2 abonnementen die beide even duur zijn, maar ook het goedkoopst. Beide zijn €495,-, hebben 50 Mb/s, exact dezelfde services, alleen de ene heeft een DSL verbinding voor het bellen en de andere heeft glasvezel. Het duurste pakker heeft ook dezelfde services als de goedkoopste 2, maar heeft wel glasvezel verbinding en daarbij 200 Mb/s.

T-Mobile

Het pakket van €394,- heeft 20 Mb/s met DSL verbinding, TV op tablet, maandelijks aanpassen van het pakket en overal het checken van de Wi-Fi kwaliteit. Het duurste pakket is €472,- en heeft 100 Mb/s met glasvezel, dezelfde services als het goedkoopste abonnement, maar ook met een gratis monteur.

KPN

KPN heeft als goedkoopste abonnement qua kosten €592,- per jaar wat 50 Mb/s levert en qua verbinding DSL met een gratis monteur, TV op tablet en Wi-Fi check. Hun duurste abonnement kost €748,38 met 500 Mb/s en glasvezel, inclusief alle diensten van het goedkoopste abonnement.

Tele2

Het goedkoopste pakket bij Tele2 kost €408,- met 20 Mb/s en DSL verbinding, met als enige extra services TV op tablet en uitzending gemist. Het duurste abonnement is €586,- wat 50 Mb/s geeft met glasvezel en dezelfde services als het goedkoopste abonnement.

Belangrijk bij het kiezen van een abonnement is nog steeds wel dat u weet wat u ervoor over heeft en hoe snel en goed u uw abonnement wilt. Wilt u goed kunnen bellen? Of wilt u snel internet? Of misschien allebei?